Sisarka Apartmani Zlatibor Logo

Apartmani Šišarka Zlatibor

Apartmani


Šišarka apartmani Zlatibor nude ugodan smeštaj u samom centru Zlatibora, nedaleko od glavnog velikog trga, zlatiborske pijace i jezera koje je jedan od prepoznatljivih simbola Zlatibora.

Šišarka apartmani se nalaze na drugom spratu objekta u čijem sklopu je veliki MAXI market, sa ulazom preko puta hotela Mona i drugim ulazom kroz podzemnu garažu iz koje vodi lift do apartmana.

Enterijer Apartmana

Enterijer apartmana Šišarka je luksuzno opremljen i pažljivo odabran sa ciljem da gostima pruži sve što je potrebno za savršen odmor i opuštanje na Zlatiboru. Apartmane čine predprostor, kupatilo sa hidro masažnom kabinom, komforan dnevni boravak sa modernim nameštajem, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijskim stolom, zasebna spavaća soba sa udobnim i velikim krevetima i balkon sa panoramskim pogledom na Zlatibor.

Uz većinu naših apartmana gostima je obezbeđen i besplatan parking u podzemnoj garaži u kojoj se nalazi i ormar za čuvanje skijaške i druge opreme, i lift koji iz garaže vodi do apartmana bez barijera.

Svaki apartman pored nezavisnog sistema grejanja poseduje i klima uređaj, tv prijemnik u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, besplatan brzi internet, frižider, šporet, kompletan set posuđa i pribora za jelo, fen za kosu i set za ličnu higijenu u kupatilu.

Lokacija Apartmana

Lokacija Šišarka apartmana na Zlatiboru kao i lokacija samog Zlatibora je dobro poznata kako domaćim tako i stranim turistima koji već dugi niz godina rado provode vikende, odmore i praznike u našim apartmanima. Ipak za one koji ne znaju ili žele da se podsete ili saznaju nešto novo, na linku LOKACIJA smo osim mape sa mogućnosti direktnog pokretanja navigacije na mobilnim uređajima, dali i malo opširniji opis šta je to što planinu Zlatibor, jednu od najpoznatijih turističkkih destinacija u Srbiji i regiji, čini posebnim i izdvaja od ostalih.
Takođe na ovoj stranici se možete informisati o raznim zanimljivostima i dešavanjima u bližoj i daljoj okolini Šišarka apartmana i Zlatibora koje će upotpuniti vaš odmor ili vam dati informacije o zanimljivim mestima i lokacijama u okruženju za koje možda niste znali.

Detalji i rezervacija Apartmana

U nastavku možete pogledati i pročitati još neke detalje o apartmanima, na linku GALERIJA mozete pogledati fotografije kao i 360 stepeni prikaz svih apartmana i okoline. Kompletnu listu stavki izdvojenu za svaki apartman sa svim  detaljima smo pripremili na linku APARTMANI.
Cenovnik i kućni red možete pogledati i preuzeti na linku CENOVNIK a ukoliko želite da nas kontaktirate ili pogledate raspoloživost apartmana i napravite rezervaciju posetite link KONTAKT I REZERVACIJA.